Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
BD tipy: konec února ovládli agent Bond a kapitán Hakl

BD tipy: konec února ovládli agent Bond a kapitán Hakl

Vydáno: 07.03.2013 12:00 v sekci Radar | BD a DVD tipy - Kateřina Hejdová | foto: MGM

Dva velké hrdiny přinášejí naše aktuální tipy pro domácí kino. Na přelomu února a března patří mezi to nejlepší v obchodech poslední filme o Jamesi Bondovi Skyfall a čerstvě také česká jednička minulého roku, krimi Ve stínu.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
BD obal filmu Skyfall Skyfall (Skyfall) (Bontonfilm)
Daniel Craig se loni podruhé vrátil do kin coby slavný agent 007 ve 23. pokračování nejdelší série v dějinách filmu. Kritiku coby představitel slavné postavy Iana Fleminga vzbuzoval od počátku, nicméně nezničitelnému agentovi vdechl nový život tím, že jeho postavu značně polidštil. Skyfall režiséra Sama Mendese oslavil 50. Bondovy narozeniny a dočkal se Oscara za titulní píseň od Adele. Bondova loajalita k šéfové M (Judi Dench) je tentokrát vystavena zkoušce, když ji začne pronásledovat vlastní minulost. Když poslední úkol nedopadne podle plánu a dojde k prozrazení agentů po celém světě i k útoku na samotnou MI6, M je nucena přestěhovat své sídlo. Po těchto událostech nový předseda bezpečnostního výboru Mallory (Ralph Fiennes) zpochybní její autoritu i funkci ředitelky. MI6 je zkompromitována zvenku i zevnitř a M zbývá jediný spojenec, kterému může důvěřovat: Bond. Ten se tak s pomocí agentky Eve (Naomie Harris) vydává po stopách tajemného Silvy (Javier Bardem), jehož smrtící skryté motivy dosud čekají na objasnění.
Bonusy: Natáčení Bonda — Vydejte se hluboko do Bondova světa a buďte blízko dech beroucím akčním scénám, okouzlujícím ženám, exotickým lokacím, nejmodernějším přístrojům i záhadným padouchům, Komentář režiséra a držitele Ceny Akademie Sama Mendese, Komentář producentů Barbary Broccoli a Michaela G. Wilsona a vedoucího výpravy Dennise Gassnera.

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 27. února 2012.
Originální trailer filmu Skyfall

BD obal filmu Ve stínu Ve stínu Blu-ray (Magic Box)
Pokud nesáhnete po Bondovi, možná vás zasáhne svou osobností kapitán Hakl v podání Ivana Trojana. Oceňovaný film získal začátkem roku hned pět cen České filmové kritiky, ovládl ale i vyhlašování cen Český lev pro loňský rok. Napínavý kriminální příběh je situován do složité doby v bývalém Československu 50. let. V režii Davida Ondříčka spleť událostí ve svém důsledku zasáhne do osobních osudů filmových aktérů i jejich blízkých. Kapitán Hakl (Ivan Trojan) vyšetřuje krádež v klenotnictví. Z běžné vloupačky se ale vlivem zákulisních intrik tajné policie začíná stávat politická kauza. Z nařízení Státní bezpečnosti přebírá Haklovo vyšetřování major Zenke (Sebastian Koch), policejní specialista z NDR, pod jehož vedením se vyšetřování ubírá jiným směrem, než Haklovi napovídá instinkt zkušeného kriminalisty. Na vlastní pěst pokračuje ve vyšetřování. Může osamocený obstát v boji s dobře propojenou sítí komunistické policie? Protivník je silný a Hakl ví, že věřit nelze nikomu a ničemu. Každý má svůj stín minulosti, slabé místo, kvůli němuž se z obětí stávají viníci a naopak. Silný film, který ve vás zanechá nesmazatelný otisk.
Bonusy: Teaser, Trailer, Film o Filmu, Video klip Lay Down, Nepoužité scény s komentářem Davida Ondříčka

Český dabing: ne

České titulky: pro neslyšící
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 27. února 2012.
Český trailer filmu Ve stínu

BD obal filmu Looper: Nájemný zabiják Looper (Looper) Blu-ray (Bontonfilm)
Loopeři žijí v roce 2074. Nájemní zabijáci, pracující pro zločineckou organizaci, mají v loňském snímku Riana Johnsona poměrně tradiční úlohu: osoby, které jsou pro sdružení nějakým způsobem nepohodlné, vyšlou o 30 let v čase zpět a zbaví se ho díky looperovi. Za svou krvavou práci jsou placeni opravdu velice dobře. Existuje pro ně pouze jediné pravidlo – za žádnou cenu nesmí nechat svůj cíl utéct. Joe (Joseph Gordon-Levitt) patří mezi loopery, spolehlivě vykonává svou práci a užívá si luxusního, bezstarostného života. Než dostane osudovou zakázku. K velkému překvapení se totiž před jeho připravenou zbraní objeví on sám, jen o něco starší (Bruce Willis). Tato situace se mohla přihodit jedině díky další zvláštnosti této práce – organizace looperům jejich „klienty“ posílá z budoucnosti. Popravované oběti jsou před smrtí transportovány zpět v čase a to přímo před hlaveň určeného loopera. Joeovi tak zbývá jen zlomek vteřiny k zásadnímu rozhodnutí – má zastřelit sám sebe? Originální zápletka pobaví, stejně jako výkony představitelů hlavních rolí.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů.

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 20. února 2012.
Český trailer filmu Looper: Nájemný zabiják

BD obal filmu Paranormal Activity 4 Paranormal Activity 4 (Paranormal Activity 4) Blu-ray (Magic Box)
Když Katie před pěti lety unesla synovce Huntera, nikdo z rodiny to nepřežil. Příběh hororu Paranormal Activity 4 volně navazuje na druhý díl, v němž démonem posedlá dívka vyvraždila rodinu své sestry s výjimkou nemluvněte Huntera, které unesla neznámo kam. Uběhlo pět let a tahle dvojice s pohnutou minulostí se přistěhuje na poklidné americké předměstí, které záhy poklidné být přestane. Paranormální sílu na vlastní kůži pocítí především matka s dcerou, které žijí v sousedství Katie. Po prvních nevysvětlitelných událostech instalují v domě kamery a další bezpečnostní prvky a nestačí se divit tomu, co na nich uvidí. Jenže u toho se temné síly, které se nad nimi stahují, nezastaví. Všechno vrcholí silným finále. Pokud máte rádi psychologické horory, je tenhle tip určený vám. Bát se budete určitě, nosič navíc obsahuje nalezené záběry, které v kině nebyly k vidění – téměř 30 minut nezpracovaných, nesestříhaných záznamů objevených v domě. Hrůza a děs k vám dorazí domů ve znásobené síle. Realisté by se ovšem podobným snímkům měli spíše vyhnout.
Bonusy: Nalezené záběry

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 20. února 2012.
Český trailer filmu Paranormal Activity 4

BD obal filmu Nanga Parbat Nanga Parbat (Nanga Parbat) Blu-ray 3D + 2D (Magic Box)
Bratři Reinhold a Günther Messnerovi měli od dětství společný sen: vyšplhat na nejvyšší samostatnou osmitisícovku, horu Nanga Parbat v Himalájích, vysokou 8 126 m, jíž místní říkají Nahá hora. Pro pětadvacetiletého Reinholda a jeho o dva roky mladšího bratra Günthera to měl být životní zážitek a úspěch. Pod vedením Dr. Karl Maria Herrligkoffera se v roce 1970 se skupina elitních světových horolezců vydala dobýt vrchol. Jejich cesta vedla jižní stěnou Rupal, nejvyšší a nejstrmější horskou stěnou světa. Navzdory nepříznivé předpovědi počasí se Reinhold odhodlává k sólovému výstupu. Netušil však, že se jeho houževnatý, ale méně zkušený bratr Günther, vydal za ním. Günther začíná trpět horskou nemocí a při sestupu již naplno propuká boj o holé přežití. Do tábora se živý vrací pouze Reinhold. V režii Josepha Vilsmaiera se v hlavních rolích představili Florian Stetter a Karl Markovics.
Bonusy: Film je distribuován bez bonusů.

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 599 Kč. V obchodech od 27. února 2012.
Originální trailer filmu Nanga Parbat

BD obal filmu Smrt čeká všude Smrt čeká všude (The Hurt Locker) Blu-ray (Magic Box)
V režii Kathryn Bigelow přišel před pěti lety na svět válečný snímek z ozbrojeného konfliktu v Iráku. Je-li válka peklo, proč se tolik mužů hlásí do armády? V době, kdy se armády skládají nikoliv z rekrutů, ale z dobrovolníků, a muži se dobrovolně pouští do vojenské služby, je adrenalinové prostředí bojiště silným a neodolatelným lákadlem, často přímo závislostí. Film vypráví příběh elitních vojáků, kteří uprostřed bojové vřavy deaktivují bomby. Když se nový seržant James (Jeremy Renner) ujme špičkového pyrotechnického týmu, překvapí své dva podřízené, Sanborna a Eldridge (Anthony MackieAnthony Mackie a Brian Geraghty) tím, že je vtáhne do smrtelné hry městských bojů. Na hrozící smrtelné nebezpečí vůbec nebere ohledy a vůbec se chová tak, jako by mu nedocházela vážnost celé situace. Zatímco se oba muži snaží svého nového velitele udržet pod kontrolou, ve městě kolem nich se rozpoutá naprostý zmatek. Jamesova skutečná povaha se posléze vyjeví způsobem, který všechny z nich navždy poznamená. Bez zajímavosti jistě není fakt, že film výhradně o mužském světě natočila žena, výsledek její práce ocenila i Americká filmová akademie hned šesti Oscary.
Bonusy: Upoutávka, Z natáčení, Fotogalerie

Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 27. února 2012.
Originální trailer filmu Smrt čeká všude

BD obal filmu Zvonilka: Tajemství křídel Zvonilka: Tajemství křídel (Secret of the Wings>) Blu-ray (Magic Box)
Víly z Hvězdné roklinky vědí, že do Zimního lesa mají vstup přísně zakázaný, ale Zvonilku něco tajemného láká, aby hranici neznámého světa překonala. Jakmile tam vstoupí, odhalí tajemství, které jí změní život. Tváří v tvář se tam totiž setká s mrazíkovou vílou, která jako jediná na světě zná kouzlo k odhalení tajemství křídel. Užijí si spoustu legrace a zábavy, vznikne mezi nimi kouzelné pouto, a navíc zjistí něco nečekaného: nejsou pouhé kamarádky, ale sestry. Hvězdná roklinka je v ohrožení a obě vílí sestry musí vší silou zabránit tomu, aby se jejich světa stihla naprostá zkáza. Přátelství a lásku mezi sestrami nezničí nic na světě a nejen to - tento svazek může navždy změnit i Hvězdnou roklinku. Rodinný snímek se vším všudy včetně závěrečného ponaučení, ideální pro kouzelné víkendové chvíle odpočinku od povinností.
Bonusy: Dálka předlouhá: videoklip McClain Sisters, Tvrdě cvič: videoklip Zendaya, Příběh z Hvězdné roklinky: Světluška hrůzy 
Český dabing: ano

České titulky: ano
Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 27. února 2012.
Originální trailer filmu Zvonilka: Tajemství křídel

Na co se z našich tipů těšíte nejvíce? Nebo jsme zapomněli zmínit váš oblíbený film a chcete na něj upozornit ostatní čtenáře? Napište svůj názor do diskuze pod článkem!

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Království Planeta opic 7/10
Recenze: Království Planeta opic se pokouší zahájit další trilogii s novými postavami V příběhu nového hrdiny Noeho, jenž musí zachránit svou rodinu a přátele ze zajetí, snímek navazuje v řadě aspektů (včetně fantastické trikové úrovně) na kvality předešlé trilogie. čtěte zde
Vydáno: 11.05.2024 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
TV tipy: 10. 5. 2024 - 16. 5. 2024
TV tipy: Jidáš a černý mesiáš se ocitli v zajetí démonů Docela zajímavě vypadá televizní nabídka tohoto týdne, v níž dominují premiérová uvedení dvou atraktivních titulů. Prvním je třetí díl hororové série V zajetí démonů, tím druhým pak oscarové drama Jidáš a černý mesiáš.... čtěte zde
Vydáno: 10.05.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 19. týden
Kinopremiéry: Stovky bobrů se na jednu noc ocitly v království Planeta opic Pětice aktuálních premiér je ve znamení (nejen) digitálních zvířat. Do kin se totiž dostávají první díl navazující trilogie ze světa Planety opic a konečně také opěvovaná a vychvalovaná němá groteska Stovky bobrů.... čtěte zde
Vydáno: 08.05.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Top 20 ČR: 18. týden
Top 20 ČR: Kaskadér se ujímá vedení Akční romantická komedie Kaskadér s hvězdným obsazením vzdávající hold nebezpečnému kaskadérskému povolání se vyšvihla na první místo nejen za mořem, ale i u nás. čtěte zde
Vydáno: 07.05.2024 08:00 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 18. víkend
Box office: Kaskadér je první Na prvním místě amerického žebříčku se umístil Kaskadér s Ryanem Goslingem a Emily Blunt, který je poctou kaskadérskému řemeslu ve filmech. čtěte zde
Vydáno: 06.05.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- TV tipy: Bronco Billy se nehněvá a vydává se na první misi (26.04.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Pokračování 28 dní poté bude trilogie (25.04.2024 12:30 v Novinky | Zprávy)
- Portrét: Kluk, který se odnaučil koktat (17.03.2024 10:30 v Články | Publicistika)
- TV tipy: Ve čtyřech pokojích nikdo neuslyší vřískot Papá Hemingwaye (08.03.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Recenze: Sci-fi Duna: Část druhá láká na příběh mesiáše i na jízdu na pouštních červech (01.03.2024 12:30 v Recenze | Premiéry)
- TV tipy: Zatracený Dalibor prožil šok na návštěvě (01.03.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Kinopremiéry: Manželé Stodolovi zavalila Duna (28.02.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Sam Mendes a The Beatles (21.02.2024 09:30 v Novinky | Zprávy)
- Zemřel Norbert Lichý (19.01.2024 09:30 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Il Boemo ví, jak je důležité míti Filipa (05.01.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Westwood a Zappa hledají tiché místo v temném domě (15.12.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Trailer: Policajt v Beverly Hills: Axel F (14.12.2023 14:53 v Novinky | Trailery)
- Téma: Nejlepší americké filmy 80. let (26.11.2023 10:30 v Články | Žebříčky)
- TV tipy: Muž na laně a skřítek si připíjí na zvrácenost strachu (20.10.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Bláznivá Lara Croft viděla supernovu (13.10.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Recenze: Expend4bles: Postr4datelní (22.09.2023 12:30 v Recenze | Premiéry)
- Trailer: Podivuhodný příběh Henryho Sugara (15.09.2023 12:30 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Emma žije psí život v prohnilé zemi (28.07.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Muži, ženy a děti ví, že není čas zemřít (30.06.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Na konferenci se napsaly dopisy pro Paula Morrisseye a rozhodlo o okupaci (16.06.2023 07:30 v Radar | TV tipy)

PREMIÉRA TÝDNE   19/2024

Království Planeta opic
7/10

V příběhu nového hrdiny Noeho, jenž musí zachránit svou rodinu a přátele ze zajetí, snímek navazuje v řadě aspektů (včetně fantastické trikové úrovně) na kvality předešlé trilogie.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu