Bez kalhot XXL: Channing Tatum dělá striptýz v traileru

Vydáno: 04.02.2015 16:42 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Letos v létě se vrátí Channing Tatum v pokračování dramedie z prostředí pánského striptýzu Bez kalhot XXL - jak již samotný název naznačuje, bude to mnohem "větší" než první díl.
I když Bez kalhot není zrovna snímkem, u něhož byste čekali sequel, tržby 167 milionů u filmu s rozpočtem 7 milionů jsou však pádným původem pro vznik pokračování. Zatímco jedničku kreativně zaštítil Steven Soderbergh, jenž pomocí svého precizního snímání zachytil drama o mužích, kteří se snaží dosáhnout amerického snu a v noci se svlékají ve stripclubech, dvojku už natočil Gregory Jacobs, první asistent režie většiny jeho filmů. A na základě prvního teaser traileru to vypadá, že XXL bude spíše čistokrevným chick-flickem než snímkem s pozoruhodnou druhou vrstvou.

Můžeme tak jen doufat, že nový tvůrce něco odkoukal od svého vzoru a důstojně naváže na první díl. Děj se tentokrát odehrává tři roky po něm, v němž se titulní hrdina s přezdívkou Magic Mike (Channing Tatum) chystá na své poslední velkolepé vystoupení spolu se skupinou Kings of Tampa. Snímek dorazí do kin 7. července.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete první plakát.

Originální trailer filmu Bez kalhot XXL


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY