Sherlock v limitované dárkové edici na Blu-rayi

Vydáno: 06.09.2014 21:00 - | foto: facebook tvůrce

Sherlock. Kultovní seriál, který proslavil Benedicta Cumberbatche, se v době předvánočního šílenství dočká limitované edice, která má být tím pravým dárkem pro fanoušky a sběratele. Co bude obsahovat?
BD obal filmu Sherlock / SherlockPředevším všechny tři dosud odvysílané sezóny, tj. celkem devět dílů. Disků má být čtrnáct, což je ale dáno tím, že v balení by měla být jak Blu-ray, tak DVD verze. Nejedná se ovšem o balení, kde by kromě epizod byla navíc pouze dvojice sošek Sherlocka a Watsona a kartičky s jejich obrázky. Nové by měly být i bonusové materiály, které se budou vztahovat převážně k zatím poslední sezóně. 

K ní přibudou audiokomentář k vybrané epizodě, vystřižená scéna, nepovedené záběry, celovečerní film o filmu Unlocking Sherlock a trojice dokumentů Sherlock Uncovered, kdy každý (o délce 25 minut) bude věnován jedné epizodě. Zbytek nových materiálů bude tvořit série rozhovorů (s těmito herci a tvůrci: Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Steven Moffat, Sue Vertue) při příležitosti uvedení první sezóny a nepovedené záběry z druhé.

Fotografie z filmu Sherlock / SherlockSamozřejmě nebudou chybět bonusy z dřívějšího vydání, tj. čtyři audiokomentáře (ke čtyřem z devíti epizod), dokument Sherlock Uncovered k prvním dvěma sezónám (o délce 33, resp. 20 minut), původní verze pilotu (55 min.) a trojice featurettů k třetí sezóně (o slavném cliffhangeru /14 min./, o nových prvcích /17 min./ a o natáčení /14 min./). Limitovaná sběratelská edice by měla vyjít 4. listopadu a není oznámeno, že se jí dočkáme i u nás.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY