Zimní příběh okouzluje v novém traileru

Vydáno: 02.02.2014 18:13 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Magická romance z New Yorku se představuje ve svém druhém traileru. Snímek, jenž má premiéru za necelé dva týdny, jako svůj debut natočil oscarový scenárista Akiva Goldsman (Čistá duše).
Tento Valentýn se v amerických kinech ponese v duchu Zimního příběhu. Komerční úspěšnost je sice stále otázkou, ale i tak se Warneři ještě necelé dva týdny před svátkem zamilovaných snaží nahnat všechny potenciální diváky do kina. A kupodivu to funguje.

Samozřejmě, stále jsme ve vyjetých, těžce stereotypních žánrových kolejích servírujících na podnose srdceryvnou romanci, ale v rámci propagace cílové skupině ji však nejde nic vytknout. V pořadí druhý trailer se už méně soustřeďuje na onu "magickou" stránku příběhu, který bude vyprávěn napříč desetiletími v malebném New Yorku, ale spíše na ústřední vztah mezi Colinem Farrellem a Jessicou Brown Findlay

Zakázanou lásku, při níž slzy a emoce nepochybně potečnou proudem, doplňuje ještě záporná role Russella Crowea, který si zřejmě odběhl z natáčení Noeho, a magický realismus, jemuž v dobových kulisách není cizí ani bílý létající kůň. Jak to bude na plátně fungovat, se dozvíme už za deset dní.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer #2 filmu Zimní příběh


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY