UPDATE: Dostane Channing Tatum sólovku z universa X-Menů?

Vydáno: 16.04.2014 09:34 - Roman Kotvald | foto: facebook tvůrce

Určitě si vzpomínáte na Gambita z X-Men Origins: Wolverine. Ohledně jeho vlastního spin-off filmu se začalo právě jednat se studiem 20th Century Fox, které chce do hlavní role Channinga Tatuma.
Taylor Kitsch ve filmu X-Men Origins: Wolverine / X-Men Origins: WolverineKdo alespoň trochu sleduje comicsový svět, ví, že X-Menů je opravdu spousta a většina z nich není v knížkách a sešitech jen postavami na jedno použití, nýbrž i oni mají své příběhy, historii, atd. Jedním z nich je Gambit, nebojím se říci nejtajemnější z mutantů a svým způsobem hrdina kladný i záporný zároveň. 

Producentka Lauren Shuler Donner se trošku rozpovídala o téhle postavě a nejenom koho by v ní ráda viděla. Gambit je jeden z jejích oblíbených nedoceněných charakterů, jehož by ráda viděla na velkém plátně. Jak sama říká, nemusel by to být žádný blockbuster, přeci jenom je to pouze zloděj z New Orleans, což je úplně jiný příběh. Jejím jasným a jediným kandidátem je Channing Tatum.

Sám Channing v rozhovoru potvrdil velký zájem o případnou budoucí roli Gambita, on sám je také totiž z New Orleans, taktéž jeho otec. Především se mu pak líbí představa jakého si "punk-rockového" superhrdiny, který kouří, pije a ještě je zloděj. Přesto, že by se rád viděl v kostýmu "karetního" superhrdiny, se mu líbil způsob pojetí Taylora Kitsche v prvním Wolverinovi, kde jeho postava byla spíše jen větším cameem. Nejdůležitější otázkou však zůstává, jestli se k tomu nějak vyjádří studio Fox a pokusí se ještě více využít nezměrný potenciál mutantního universa.

Update: Za příležitosti letošních MTV Movie Awards se Chaning Tatum v rozhovoru rozpovídal o tom, že se sešel s producentkou Lauren Schulen Doner ohledně ztvárnění role Gambita v připravovaném spin-offu. Oba jsou prý z myšlenky filmu nadšení, tak bude zřejmě jen otázkou času, než se vše oficiálně uzavře. Ale jeden nikdy neví...


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • hrubka uz i v nadpisu?!? (Vladimira, 31.01.2014 23:56) Reagovat

    Proboha, to je pro recenzenta takovy problem naucit se spravne sklonovat zajmena? Aspon v titulku???

    • Re: hrubka uz i v nadpisu?!? (Janča, 01.02.2014 19:50) Reagovat

      Ježiš a kde to jako vidíš? xD Paní profesorko češtiny..

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY