První pohled: Ben Affleck v nové fincherovce Gone Girl

Vydáno: 28.12.2013 10:41 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Nový film Davida Finchera, adaptace knižního bestselleru Zmizelá Gillian Flynn, se představuje na první fotografii. A není na ní nikdo jiný, než ústřední herecký představitel Ben Affleck.
Ben Affleck ve filmu  / Gone GirlRok 2013 se pomalu uzavírá a na řadu přicházejí očekávané snímky toho nadcházejího. Jeden z posledních, z něhož jsme ještě neviděli jedinou fotografii nebo trailer, je i nový snímek Davida Finchera s názvem Gone Girl. Po Mužích, kteří nenávidí ženy, jde o režisérovu další volbu adaptovat mezinárodní knižní bestseller, tentokrát temné detektivní drama Gillian Flynn, které u nás nedávno vyšlo pod názvem Zmizelá.
Příběh se točí okolo muže, jehož žena zmizí na jejich páté výročí - a zatímco se pohřešuje, stává se sám hlavní podezřelým. Předloha je prý dosti sofistikovaně strukturovaná "kriminálka", která vypráví jednak příběh o pátrání po zmizelé ženě, zároveň znejisťuje čtenáře pomocí deníku, jenž si dotyčná vedla. Což vede prý k dosti překvapivým zvratům.

Na první fotografii filmu, který do kin dorazí 9. října 2014, se představuje Nick Dunne s tváří Bena Afflecka, který právě rozjíždí pátrání po své pohřešující se ženě Amy (Rosamund Pike). Kromě nich se filmu objeví například i Tyler Perry, Kim Dickens, Patrick Fugit nebo Neil Patrick Harris.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY