Zkušební záběry Batmana s Lois Laneovou jsou venku

Vydáno: 22.09.2013 16:06 - | foto: Warner Bros.

Nejedná se o první video ze zákulisí cross-overu Superman vs. Batman, ale o zkušební záběry Christiana Balea z předprodukční fáze Batman začíná. V nich se objevila Amy Adamsová, která v Muži z oceli hraje Lois Laneovou.
Trilogie Temný rytíř - náhled sběratelského BD baleníVe středu 25. 9. vychází na Blu-rayi šestidisková kolekce trilogie Temný rytíř, o jejíž výbavě jsme psali v nedávné novince a detailní specifikaci jsme přinesli v DVD a BD tipech tohoto týdne. Studio Warner Bros. "ultimátní sběratelskou edici" propaguje, jak může, a tak vedle spotů určených pro vybrané národní trhy publikovalo i krátký klip z dokumentu The Fire Rises: The Creation and Impact of The Dark Knight Trilogy.

Celovečerní film o filmu, jenž je součástí bonusové výbavy šestého disku, se snaží dostát svým PR závazkům a opravdu obsahuje "dosud nikdy neviděné záběry". Minutu a půl dlouhé promo video ukazuje zkušební záběry Christiana Balea, který má na sobě kostým Vala Kilmera z Batman navždy a vše komentuje Christopher Nolan jakožto režisér batmanovsko-baleovské trilogie. A v roli Rachel je zde k vidění Amy Adams, která si objekt superhrdinových zájmů zahrála až v Muži z oceli Zacka Snydera.

Ačkoliv má audiovizuální materiál posílit Nolanovu pozici auteura a Balea jako hvězdy v hollywoodském systému, přináší několik zajímavých poznatků o hereckém uchopení prostřednictvím odlišení hlasového projevu a o přístupu k pojetí kostýmu jako součásti superhrdinské vizuální ikonografie.

Klip z dokumentu The Fire Rises: The Creation and Impact of The Dark Knight Trilogy.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY