Kdo si zahraje první dámu USA v novince Emmericha?

Vydáno: 15.08.2012 12:30 - Michala Benešovská | foto: Twentieth Century Fox

První dáma USA musí především reprezentovat a stát po manželově boku děj se co děj. Musí sledovat módní trendy a měla by být elegantní a charismatická, prostě být jako Garcelle Beauvais.
Ne, současný prezident USA Barack Obama se nerozvádí, kráska Garcelle Beauvais se objeví v roli první dámy pouze na filmovém plátně, míří totiž do akčního thrilleru Rolanda Emmericha White House Down.
Roli prezidenta si ve snímku zahraje Jamie Foxx, proto bychom se mohli dočkat celkem věrohodné manželské dvojice. Garcelle Beauvais hrála totiž několik let Jamieho partnerku v sitcomu The Jamie Foxx show. Nicméně ve snímku White House Down patrně nebude pro romantické odbočky prostor.
Jak jsme již informovali, o snímku se hovoří jako o "Smrtonosné pasti v Bílém domě". Stručně připomenu: Bílý dům přepadne skupina teroristů a prezidenta se vydá zachránit speciální agent (Channing Tatum). Společně pak budou bojovat o holý život a lámat jeden teroristický vaz za druhým (snad).
Scénář k filmu napsal James Vanderbilt, který momentálně určuje směr současných hollywoodských akčňáků. A veterán Roland Emmerich se určitě nebude bránit případnému zpustošení významné budovy (Bílý dům už jednou srovnal se zemí - ve snímku Den nezávislosti), takže bychom se mohli dočkat staré dobré bezmyšlenkovité řežby.
Natáčení se již brzy rozeběhne v Montrealu. Snímek by se měl dočkat premiéry na podzim příštího roku.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY