Prohlédněte si nový Total Recall na fotografiích

Vydáno: 16.05.2012 07:32 - Michala Benešovská | foto: Falcon

Remake akční scifárny Total Recall pomalu spěje ke svému finiši. Abychom vás ještě více nažhavili a zároveň trochu zkrátili vaše čekání, máme pro vás několik luxusních obrázků.
Total Recall je na spadnutí a podle obrázků už se začínáme těšit, ačkoliv Arnoldovu absenci neseme opravdu těžce. Není pochyb, kam režisér Len Wiseman film směruje. Fešáček Colin Farrell vypadá možná drsně, ale více nás tentokrát zaujaly dámy, zde spíše "drsný holky", Kate Beckinsale a Jessica Biel.
Obě mají hojné zkušenosti s akčními scénami, Kate se svým mužem Lenem Wisemanem točí často a ten ji zrovna nešetří, ale je to právě jeho Underworld, který jí pomohl shodit image "holky od vedle". Jessica Biel má stejně jako Kate jisté zkušenosti s upírskou tematikou, tentokrát z filmu Blade: Trinity, ostatně v akčňácích je jako doma. Jako nejslabší článek zkrátka zůstává Colin Farrell...
Len Wiseman Smrtonosnou pastí 4.0 ukázal, že mu jde řemeslná stránka opravdu dobře, podle obrázků je patrné, že kulek bude létat minimálně tolik jako v originálu.
Pravděpodobně se nevyhneme srovnání s původním Total Recallem, který je jistě pro mnohé čistá "guilty pleasure" a zcela nepochybně patří ke kultovním filmům. Nezbývá než si počkat, zda nakonec Wisemanův film vystoupí ze stínu úspěšného vzoru a pokoří verzi Paula Verhoevena.
Šest nových snímků z filmu Total Recall naleznete ve fotogalerii článku.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY