Spin-off Zbouchnuté hlásí další posily

Vydáno: 15.06.2011 09:29 - Simona Knotková | foto: Facebook tvůrce

V komedii Apatowa si zahraje např. Chris O'Dowd
Leslie Mann a Paul Rudd ve filmu <b>Zbouchnutá</b>
2007 Universal Pictures
O plánovaném spin-offu komedie Judda Apatowa Zbouchnutá jsme vás informovali již v lednu. Má se týkat manželské dvojice Petea a Debbie, u kterých hlavní ženská hrdinka Alison (Katherine Heigl) bydlela. Pracovní název je zatím This Is Forty a manželskou dvojici si zahrají stejní herci jako ve Zbouchnuté - Paul Rudd a Leslie Mann. A potvrzeni jsou už delší dobu například také Megan Fox nebo Albert Brooks
Nyní médii proběhla zpráva i o dalším obsazení. Peteova pomocníka v práci si podle všeho zahraje irský herec Chris O'Dowd, jenž se s Apatowem potkal při natáčení komedie Ženy sobě, kterou režisér produkoval. Dalším jménem je i dosud nepříliš známá Lena Dunham, režisérka a zároveň i hlavní hvězda nezávislého snímku Tiny Furniture. Ta s Apatowem momentálně spolupracuje na pilotní epizodě nového seriálu HBO Girls, který Apatow rovněž produkuje.
Další zajímavou novou tváří je Wyatt Russell, který si má zahrát postavu hokejového hráče. Pokud vám toto jméno nic neříká, napovíme, že je to syn Kurta Russella. A těšit se můžeme také na Charlyne Yi v roli Jodi, kterou známe již z původního filmu.
Otazník však stále visí nad herci Jasonem Segelem, Jayem Baruchelem a zejména nad hlavním hrdinou ze Zbouchnuté - Sethem Rogenem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • d (B9P, 15.06.2011 16:51) Reagovat

    A to by tam kathrine nehrála?

    • Re: d (sk, 15.06.2011 18:24) Reagovat

      ta se tam podle všeho už objevit nemá...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY