Chystá se spin-off Zbouchnuté

Vydáno: 10.01.2011 14:25 - Zbyněk Kubín | foto: Facebook tvůrce

Paul Rudd a Leslie Mann dostanou vlastní film
Leslie Mann a Paul Rudd ve filmu ZbouchnutáPaul Rudd a Leslie Mann si ve čtyři roky starém komediálním hitu Judda Apatowa Zbouchnutá zahráli krizí procházející, lehce ztřeštěný manželský pár, který nezkušeným hlavním hrdinům dává svérázné, ale cenné rodinné rady, a zároveň občas slouží jako odstrašující příklad. Chemie, která mezi manželi Petem and Debbie fungovala, jejich vtipná souhra a zároveň reálné životní problémy způsobily, že se mnohým divákům jejich postavy vryly do paměti více než ústřední duo ztvárněné Sethem Rogenem a Katherine Heigl.
Judd Apatow tedy vyslyšel volání fanoušků a rozhodl se, že Petovi a Debbie věnuje vlastní film, v němž ještě více rozvede jejich manželské radosti a strasti. Do obou rolí se samozřejmě vrátí původní představitelé a Apatow sám se opět ujme scénáře a režie. Kolik tváří z apatowovské herecké party uvidíme, nebo kdo všechno ze Zbouchnuté se vrátí, to je zatím ve hvězdách. Je ale pravděpodobné, že minimálně Rogen se v nějakém cameu objeví.
Se spin-offy, tedy vlastními filmy vedlejších postav z jiných snímků, má apatowova produkční dílna dobrou zkušenost. Nedávno byla v kinech s úspěchem uvedena komedie Dostaň ho tam vyprávějící o osudech excentrického rockera Aldouse Snowa, který se prvně objevil ve vedlejší úloze filmu Nicholase Stollera Kopačky. Diváky zaujal natolik, že si vynutili jeho vlastní dobrodružství, a výsledný film dokázal, že rozhodně nešlo o vaření z vody. Snad se podobně kvalitního spin-offu dočkáme i u Peta a Debbie.
Natáčení začne letos v červnu a hotovo by mělo být příští rok v létě, konkrétně 1. července 2012, kdy je naplánována premiéra.
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY