G.I. Joe 2 se ve 3D natáčet nebude

Vydáno: 04.06.2011 10:27 - Ondra Hricko | foto: Facebook tvůrce

První klapka padne v New Orleans již v září
Channing Tatum ve filmu G.I. JoePokud vše půjde podle plánu, 9. srpna 2012 bychom měli spatřit v kinech pokračování snímku G.I. Joe. Na toto datum je totiž ohlášena premiéra G.I. Joe 2 a jak správně tušíte, natáčení musí začít každou chvíli. První klapka by měla padnout již začátkem září a za kameru se postaví mladý režisér Jon Chu, který nahradí veterána Stephena Sommerse.
Z původní herecké sestavy by měl zůstat pouze Lee Byung-Hun (Storm Shadow), Ray Park (Snake Eyes) a Channing Tatum (Duke). Na rozdíl od prvního dílu, který byl natáčen téměř výhradně v Los Angeles, by se štáb navíc měl tentokrát přesunout do New Orleans.
Mluvilo se o tom, že pokračování bude ve 3D, jak ale sám režisér i Paramount tvrdí, bude se natáčet ve staromódním klasickém 2D. I přesto, že přednedávnem, kdy se Jon Chu o spolupráci dozvěděl, trojrozměrné natáčení jednoznačně podporoval: "Opravdu chci, aby se natáčelo ve 3D. Myslím si, že by to bylo pro film ideální. Konečné rozhodnutí, ale nebylo prozatím učiněno." V té době vypadal G.I. Joe 2 ve 3D nadějně, dnes je už však vše jinak a natáčení proběhne klasicky.
Proč tomu tak je, tvůrci přesně neřekli. Okomentovali to pouze slovy, že ve 3D natáčet nechtějí a brání se i konverzi z 2D. V každém případě ale doufejme, že Chu odvede ve svém prvním velkém filmu pro studio dobrou práci. A pokud jde o další casting, jsem si jistý, že v průběhu příštího měsíce či dvou budeme slyšet ještě spoustu dalších novinek.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY