Russell Crowe potvrzen pro reboot Mumie

Vydáno: 08.05.2016 10:49 - Václav Limberk | foto: AP

Russell Crowe potvrdil, že si v chystaném rebootu The Mummy zahraje po boku Toma Cruise slavnou postavu doktora Henryho Jackylla. The Mummy bude prvním vážným pokusem Universalu oživit svět monster.
Tom CruisePřed dvěma dny jsme přinesli zprávu, že se jedná o účasti Russella Crowea v chystaném rebootu The Mummy. Crowe nyní sám tuto zprávu potvrdil, když na na otázku, zda oficiálně bude dělat "Mumii", odpověděl kladně: "Rozhodně ji budu dělat. Budu hrát postavu Dr. Henryho Jackylla". Crowe si tak vůbec poprvé zahraje s Tomem Cruisem, který hraje hlavní postavu mariňáka, který se při honu na teroristy dostane do křížku s tajemnými silami a "Mumií" (Sofia Boutella).

Remake klasického hororu od Universalu je prvním vážným pokusem nastartovat celou novou sérii rebootovaných klasických hororů, která poněkud nesměle začala s rozpačitě přijatým Drákulou před dvěma roky. "Mumii" natočí Alex Kurtzman. Crowe při zmínce o Mumii s Brandonem Fraserem řekl, že v nové verzi "se p****e strachy". Doufejme, že Crowe nemluví pouze do větru a The Mummy bude stát opravdu za to. Vidět bychom ji měli zhruba za rok a něco.

Datum premiéry má The Mummy  v USA stanoveno na 9. června 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY