Tommy Lee Jones obsazen do nového Bournea

Vydáno: 31.07.2015 10:56 - | foto: Bontonfilm

Nejnovější Bourne s Mattem Damonem sice nemá oficiální ani název, ale byl nám prozrazen již další člen obsazení filmu. Tím bude tentokráte oscarový veterán Tommy Lee Jones.
Matt Damon ve filmu Život po životě / HereafterPřestože zatím ani nevíme, jak se páté pokračování Bournea bude vůbec jmenovat, máme poměrně podrobné informace o lidech, kteří se na vzniku snímku budou podílet. Režie se ujal Paul Greengrass, který již několik filmů z této série natočil. Z herců máme potvrzeného Matta DamonaJuliu StilesVigga Mortensena i Švédku Alicii Vikander, která si musela vybírat mezi Bournem a filmovou adaptací hry Assassin's Creed. Co u ní nakonec vyhrálo, je tedy jasné.

Nejnovějším oficálním přírůstkem k pátému dílu je nyní oscarový herec Tommy Lee Jones, který si zahraje nějakou vysoce situovanou postavu uvnitř CIA. Pro Jonese bude po roční pauze rok 2016 návratem do kin, letos jsme ho totiž v žádném novém snímku neviděli a neuvidíme. Naposledy v jím režírovaném westernu The Homesman. Pátý díl této slavné série se do kin dostane 29. července 2016.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY