Star Trek 3: Idris Elba možná ztvární klingonského záporáka

Vydáno: 26.03.2015 21:06 - Martin Bubrín | foto: Bontonfilm

I když se v poslední době na internetu mluví jen o připravovaných Star Wars, mezi záplavou novinek se neztratí ani zprávy o druhé slavné vesmírné sáze. Star Trek 3 možná našel svého záporáka.
Idris Elba ve filmu Pacific Rim - Útok na Zemi / Předprodukce třetího Star Treku je na spadnutí - aby to film stihl do kin příští rok na padesáté výročí fenoménu, pracují Doug Jung a Simon Pegg (představitel Scottyho) usilovně na scénáři. O příběhu zatím nevíme nic, ale podle všeho bychom se měli dočkat zápletky, v níž se posádka Enterprise dostane do křížku s národem Klingonů, což by vcelku logicky navazovalo na události druhého dílu Star Trek: Do temnoty. Server Variety nyní informoval o tom, kdo by si mohl ve filmu Justina Lina (série Rychle a zběsile) zahrát hlavního záporáka.

O roli prý v současnosti vyjednává Idris Elba, známý například z britského seriálu Luther nebo filmů jako Thor nebo Pacific Rim - Útok na Zemi. Vzhledem k možné zápletce se tedy spekuluje o tom, že by si mohl zahrát vůdce Klingonů. Nic však nebylo potvrzeno a je tedy dost možné, že si z daného univerza zahraje někoho zcela jiného, nebo úplně novou postavu. Herec bude v nejbližší době k vidění ve válečném thrilleru Beast of No Nation od režiséra Caryho Fukunagy.

Star Trek 3 dorazí do kin 8. července 2016.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY