Rudá Sonja míří zpět do kin

Vydáno: 01.03.2015 16:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Ženský ekvivalent Barbara Conana, Rudá Sonja, měla vlastní film v osmdesátých letech. Nová verze měla do kin dorazit v roce 2009, nicméně se nikdy nezačala natáčet. Jak to s filmem vypadá nyní?
Banner filmu Rudá Sonja / Red SonjaV době, kdy se ženské postavy dostávají do popředí hollywoodských blockbusterů (Hunger Games, Divergence, Wonder Woman, Captain Marvel apod.), si Rudá Sonja nemohla přát lepší návrat na velké plátno (poprvé se představila v béčku z roku 1985). Vzkřísit legendární bojovnici z předlohy Roberta E. Howarda se pokoušel už v roce 2008 Robert Rodriguez, když chtěl do hlavní role filmu s datem premiéry o rok později představitelku z jeho tehdejšího počinu Grindhouse: Planeta Teror Rose McGowan. Dokonce vznikly také dva fiktivní plakáty, které k nahlédnutí najdete níže pod článkem. Pak se mluvilo o tom, že by postavu mohla ztvárnit Megan Fox nebo Amber Heard, přičemž by to celé mohl natočit Simon West.

I když to chvíli vypadalo, že by Rudá Sonja mohla následovat rebootovaného Barbara Conana z roku 2011, nakonec se ani tento pokus neuskutečnil, protože se z filmu stal propadák. Nyní to ale konečně vypadá, že se producenti chystají snímek skutečně uvést do kin - server The Hollywood Reporter informoval o tom, že byl najat začínající scenárista Christopher Cosmos, aby napsal nový draft původního scénáře Roye Thomase a Barryho Windsor-Smithe. 

O dalším průběhu vás budeme informovat.

Plakát neexistujícího filmu Red SonjaPlakát neexistujícího filmu Red Sonja


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY