Kingsman: První ohlasy mluví o ještě lepším Kick-Ass

Vydáno: 15.11.2014 12:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Komiksová adaptace Kingsman: Tajná služba má sice premiéru až příští rok v únoru, několik zahraničních publicistů však film již vidělo a popisuje ho jako odvázanější a násilnější verzi Kick-Ass.
Novinka Matthewa Vaughna (Kick-Ass, X-Men: První třída) podle komiksové předlohy Marka Millara (Kick-Ass) Kingsman: Tajná služba měla mít premiéru již letos na podzim, na poslední chvíli se však rozhodlo o jejím přesunutí na únor příštího roku, což obecně nevěští nic dobrého. Z omylu však vyvádějí první reakce britských kritiků a fanoušků, kteří měli možnost film zhlédnout v rámci speciální testovací projekce - nadšené ohlasy se shodují hlavně v tom, že se režisér vydal cestou prvního Kick-Ass a posunul laťku nekompromisní a brutální akce na novou úroveň. 

Plakát filmu Kingsman: Tajná služba / Kingsman: The Secret ServiceJamie Graham z britského TotalFilmu například zmiňuje, že se jedná o inovativní podívanou natočenou se zápalem, kterou můžeme brát jako sprostou a psychotickou verzi bondovek. Dodává také, že jedna ze scén je natolik energická, násilná a šílená, že nevědel, jestli se má choulit, nebo tleskat ve stoje. Nick de Semlyen z Empire zase tvrdí, že Kingsman je naprosto dementní...ale v dobrém slova smyslu. Jeho kolega Chris Hewitt podobně doplňuje, že Kingsman: Tajná služba je film "odvážný, hyper-násilný, stylový, zábavný a prací naprostého šílence. V nejlepším možném slova smyslu."

Nakonec ještě popisuje, čím je film výlučný proti ostatním: "Věci, které se dějí v Kingsmanovi, jsem nikdy neviděl v mainstreamovém filmu. Některé lidi to rozdělí, ale je skvělé někoho vidět tak riskovat. A ano, je tam jedna akční sekvence s Colinem Firthem, která vypadá jako Zátah a posledních dvacet minut Braindead v jednom."

Už se začínáte těšit? Snímek dorazí do českých kin 19. února příštího roku. Určitě si nezapomeňte připomenout jeho trailer.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY