Benedict Cumberbatch v přiléhavém trikotu dělá Šmaka

Vydáno: 24.10.2014 19:30 - | foto: facebook tvůrce

Hobit: Šmakova dračí poušť vychází 5. listopadu v prodloužené verzi na třech, potažmo pěti discích, na kterých bude vedle 2D - potažmo i 3D verze - filmu v prodlouženém sestřihu velká spousta bonusových materiálů.
BD obal filmu Hobit: Šmakova dračí poušť / The Hobbit: The Desolation of SmaugJejich podrobná specifikace nebyla stále zveřejněna, přestože prodloužená verze Hobit: Šmakova dračí poušť vychází v zahraničí již 3. listopadu; u nás o dva dny později. Není to ale potřeba, protože fanoušci moc dobře z předchozího dílu Hobit: Neočekávaná cesta vědí, do čeho jdou: audiokomentář, delší sestřih filmu (v tomto případě o celý jeden akt, tj. dvacet pět minut údajně hodnotného materiálu navíc) a přes devět hodin dokumentárního materiálu. Dá se přitom předpokládat, že to nebude vše, protože na rozdíl od speciálních edic Pána prstenů chybí obsáhlé galerie a interaktivní bonusy (záběry z více úhlů kamery apod.).

Filmy o filmu se s největší pravděpodobností budou soustřeďovat na titulní atrakci v podobě draka Šmaka. Pokud chcete vidět Benedicta Cumberbatche, jak ho namlouvá a přitom je snímán jeho pohyb, podívejte se na klip níže. Vydání se budeme více věnovat nejenom v pravidelných BD a DVD tipech, ale i v rozsáhlé recenzi, kterou můžete čekat koncem prvního listopadového týdne.


Motion capture draka Šmaka z bonusových materiálů k Hobit: Šmakova dračí poušť (2014)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY