Vybíjená: Nová komedie podle Michala Viewegha v traileru

Vydáno: 08.10.2014 11:28 - Martin Bubrín | foto: Falcon

Režisér Petr Nikolaev se po dlouhé době opět vrací ke komediálnímu žánru, a to ve snímku Vybíjená, který je adaptací jednoho z bestsellerů Michala Viewegha. V hlavních rolí se představí Michal Suchánek nebo Simona Krainová.
Roku 1997 debutoval režisér Petr Nikolaev hořkou komedií Báječná léta pod psa, která byla adaptací románu Michala Viewegha. Po sedmácti letech se k danému žánru a spisovateli vrací ve snímku Vybíjená, který převede úspěšnou předlohu z roku 2004 na velké plátno. V hlavních rolích snímku, jenž dorazí do českých kin 12. března 2015, se kromě Simony Krainové představí hlavně trio z televizní Partičky Michal SuchánekRichard Genzer a Ondřej Sokol

Pro zorientování v ději přikládáme výňatek z tiskové zprávy: "V několika časových rovinách vypráví příběh spolužáků, kteří spolu prožívají různé životní etapy. Ocitáme se na abiturientském srazu gymnázia. Zdánlivě banální situace dává prostor nejen pro sentimentální vzpomínky, ale především k bilanci nenaplněných tužeb i uskutečněných snů a prožitého života.

V centru příběhu jsou tři kamarádi – Jeff, Skippy a Tom, které životní peripetie neustále vracejí do společného bydliště – staromládeneckého doupěte, které se pro ně stává útočištěm podle toho, jak získávají či ztrácejí životní partnerky. Jejich protipólem jsou dvě ženské hrdinky – třídní kráska Eva, která se stane postupně objektem lásky všech spolužáků a ošklivka Hujerová, které schopnost sebeironického nadhledu dává nejen schopnost přežít ve světě krásných, ale najít i vlastní cestu ke štěstí."


Trailer zhlédněte níže. V galerii najdete několik fotografií.

Originální trailer filmu Vybíjená


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Vybájená (Energy, 11.03.2015 17:06) Reagovat

    Je to blbina - Partička po 25-ti letech

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY