Želvy Ninja 2 potvrzeny. Uvidíme je v roce 2016.

Vydáno: 11.08.2014 18:50 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Želvy Ninja byly jedním z nejriskantnějších počinů tohoto léta, nakonec se ale vyklubaly v jednoho z černých koňů. V návaznosti na slušné tržby prvního víkendu studio ihned ohlásilo pokračování.
Fotografie z filmu Želvy Ninja / Teenage Mutant Ninja TurtlesŽelvy Ninja možná neoslnily kriticky (19% na Rotten Tomatoes), ani kasovně, studio Paramount je ale s jejich 65 milionovými tržbami na víkend spokojeno natolik, že ihned ohlásilo sequel. Toho se dočkáme už za dva roky, konkrétně 3. června 2016 - a vrátit by se měla většina lidí, co se podílela na jedničce. Což zahrnuje samozřejmě produkujícího Michaela Baye, scenáristy Joshe Applebauma a André Nemce a zřejmě i Megan Fox v jedné z hlavních rolí. Nejisto je zatím jen ohledně režiséra Jonathana Liebesmana.

I když 65 milionů není v porovnání s ostatními letními blockbustery nějak oslnivý výsledek, výroba sequelu se určitě vyplatí, protože dalším dílem mohou tržby želvího blockbusteru jedině stoupat. Snímek s rozpočtem 125 milionů zatím celosvětově utržil 93 milionů a dá se předpokládat, že v dalších týdnech svou "výrobní" částku přeskočí a ustálí se někde na 300 milionech. Druzí Transformers z toho sice nebudou, ale i tak by nové Želvy Ninja mohly navázat na středně výdělečné série jako například G. I. Joe.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • hurááá konečně jsme se dočkali do 3 června ... (ivka, 03.01.2016 09:44) Reagovat

    hurááá konečně jsme se dočkali do 3 června to je ještě daleko ale to už vydržíme myslím tím všichni kdo se dívají na želvy ninja

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY