Colin Firth je moc starý na medvídě

Vydáno: 19.06.2014 19:30 - | foto: facebook tvůrce

Nedávno jste se mohli podívat na první upoutávku na celovečerní hranou adaptaci v zahraniční velmi populární knihy a seriálu o medvědu Paddingtonovi. Film se ale před svým uvedením dočká jedné radikální změny.
Fotografie z filmu  / PaddingtonOd začátu byl s projektem spojován Colin Firth, který měl namluvit titulního medvídka Paddingtona. Podle posledních zpráv se ale zdá, že spolu s režisérem Paulem Kingem došli k závěru, že jeho hlas není příliš vhodný pro medvídě. Jednoduše, nepasuje, nejde dohromady, přestože se Kingovi Firthův hlas zamlouvá a přestože je Firthovi líto, že pod projektem nebude podepsán, protože viděl většinu filmu a moc se mu líbil.

Náhrada zatím známa není, ale fanoušci nešikovného chlupáče se nemusí ničeho obávat, protože výměna dabéra není během produkce či post-produkce nic tak neobvyklého. Scarlett Johansson nahradila Samanthu Morton v oscarové sci-fi romanci OnaRobert Downey Jr. měl původně namluvit geniálního psa v Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana a hlasem otce Nema měl být v pixarovce Hledá se Nemo William H. Macy. Snad se podaří najít důstojnou náhradu, tvůrci ani studio totiž neplánuje posunout letošní vánoční premiéru.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY