Denzel Washington bude jeden ze Sedmi statečných

Vydáno: 06.06.2014 10:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Westernová klasika Sedm statečných je ve skutečnosti remake japonského filmu Akiry Kurosawy Sedm samurajů. Nyní se kultovní western dočká další, moderní předělávky, v níž si zahraje Denzel Washington.
Fotografie z filmu Sedm statečných / The Magnificent SevenRemake filmu Sedm samurajů dostane remake. Zápletka o sedmi statečných mužích, kteří jsou najati na ochranu malé vesnice, je však téma, jež se dá využít v jakékoliv době a podobě. Jestli bude aktuální předělávka přenesena do dnešní doby, nebo zůstane ve westernovém žánru, je zatím otázkou, na co však už nejspíš známe odpověď, je jméno režiséra, který to dá celé dohromady.

To zní Antoine Fuqua, převážně akční tvůrce, jenž má za sebou například snímky jako Král Artuš, loňský Pád Bílého domu, oscarový Training Day nebo novinku The Equalizer. A právě s hlavním hercem z posledních jmenovaných filmů Denzelem Washingtonem by měl spojit síly i potřetí při remaku Sedmi statečných - server Variety totiž informoval o tom, že oba zmínění právě vyjednávají se studiem ohledně filmu. Ten už má napsaný scénář, takže pokud vše klapne, může se poté hned začít natáčet.

"Hned" je však těžko definovatelné slovo. Fuqua má totiž rozplánovaných hned několik projektů, mezi něž patří například boxerské drama Southpaw, thriller Narco Sub nebo pokračování chváleného akčňáku The Equalizer, kde by se logicky objevil znovu i Washington.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY