Potvrzeno: Paul Rudd si zahraje Ant-Mana

Vydáno: 19.12.2013 12:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Kolem obsazení nové marvelovské postavy Ant-Mana bylo v poslední době rušno, ale vypadá to, že se konečně našel ideální představitel. V komiksovce Edgara Wrighta prý téměř stoprocentně uvidíme Paula Rudda.
Plakát  / Anchorman 2: The Legend ContinuesKonec spekulacím. Před dvěma měsíci jsme vás informovali o tom, že se o roli Ant-Mana ve stejnojmenném filmu roku 2015, který započně tzv. marvelovskou Fázi 3, ucházejí dva herci - Joseph Gordon-Levitt a Paul Rudd. Prvně jmenovaný tyto fámy ihned vyvrátil a místo to se přitiskl k jiné komiksové adaptaci, kterou bude s velkou pravděpodobností produkovat, režírovat i hrát hlavní roli. Tím se počet kandidátů docela zúžil.

Internetový server The Wrap nyní informoval o tom, že se Rudd sešel se studiem a začíná vyjednávat o roli geniálního vynálezce Hanka Pyma, který dokáže libovolně měnit svou velikost. O ději scénáře, který napsal sám režisér Edgar Wright spolu s Joem Cornishem (Útok na věžák), zatím nepadlo ani slovo, ale je dost možné, že se film bude zaobírat následky událostí z Avengers: Age of Ultron, kteří budou uvedeni v kinech o pár měsíců dříve. Wright ale potvrdil, že se v jeho filmu s hlavním záporákem Avengers, Ultronem, rozhodně nepotkáme.

Vzhledem k tomu, že film má být "tak trochu jiná komiksovka" a má mít trochu blíže ke komedii, nemusíme se bát, že by Rudd, jakožto převážně komediální herec, tuto roli neustál. Ba co víc, s trochou nadsázky by z něj mohl být nový Tony Stark, což se jeví jako začátek nové fáze komiksových filmů s méně známými marvelovskými postavami jako ideální začátek. Počkejme si na další info.

Zdroje: The Wrap, Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY