Jason Reitman míří objektivem na zvrácený digitální věk

Vydáno: 05.09.2013 15:30 - Simona Knotková | foto: Paramount Pictures

S Labor Day, který tento týden uvidí návštěvníci torontského filmového festivalu, Jason Reitman odvážně zkouší i jiné žánry. Čeká nás nová "škatulková" destinace i v jeho dalším snímku? Čtěte dál.
Charlize Theron, Jason Reitman při natáčení filmu Znovu a jinak / Young AdultVe svém posledním filmu nás Jason Reitman nebude ani tak bavit, jako spíš dojímat a způsobovat nám mrazení v zádech. Návrat ke kořenům by se ale mohl konat už s dalším snímkem v pořadí. Tvůrce svou pozornost nově soustřeďuje na zfilmování románu Chada Kultgena Men, Women & Children a podle jeho stručného obsahu se zatím zdá, že nás čeká další porce nekorektního černého humoru.

Kromě toho že v něm určitě uvidíme spoustu "mužů, žen a dětí", příběh nabízí exkluzivní sondu do života dětí a rodičů, jejichž životy ovládají sociální sítě, blogy, a především internetová pornografie. Otce závislé na pornu, syny závislé pro změnu na Warcraftu, roztleskávačky soupeřící proti sobě a celou tu spoušť sledující nespokojené matky - to všechno slibuje oficiální synopse knižní předlohy, kterou Reitman přepíše do scénářové podoby.

Žádná oficiální data a potvrzená jména ještě nebyly vhozeny do placu, nicméně Reitman by rád začal natáčet už letos v listopadu. Jeho herecký hledáček údajně naplňují jména jako Adam SandlerJennifer GarnerCameron Diaz nebo také Rosemarie DeWitt. Vzhledem k brzkému plánovanému startu se přesnou podobu obsazení dozvíme jistě v blízké době.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY