Superman s Batmanem našli svůj Gothtropolis

Vydáno: 29.08.2013 19:00 - Zuzana Hofmanová | foto: facebook tvůrce

Přestože vlnobití vyvolané volbou nového Batmana jen tak neustane, práce na snímku neochvějně pokračuje. Známé je třeba už to, které město zastoupí legendární Metropolis, v případě netopýřího hosta možná i samotný Gotham.
Batman vs. SupermanI když se veškeré internetové diskuze posledních dní stáčí k osobě Bena Afflecka a míře jeho kvalifikovanosti, co se nošení netopýřího emblému týče, přípravy natáčení jsou v plném proudu. Režisér pokračování Muže z oceli Zack Snyder se tentokrát vyjádřil k natáčecí lokaci. A jím oblíbený Vancouver to nakonec nebude.

Metropolis, a s velkou pravděpodobností i filmový Gotham, se tentokrát přesune z Kanady do Spojených států, konkrétně Detroitu, který se v současnosti potýká s vlastním bankrotem. „Detroit je příkladem typického amerického města a já jsem si jistý, že vytvoří perfektní pozadí pro náš film,“ komentoval svou volbu Snyder. Michiganské město tak zvítězilo například nad zvažovaným Torontem.

Zatímco plný název filmu jistý ještě není, už teď můžeme počítat se známými jmény jako je Henry Cavill, Amy AdamsLaurence Fishburne nebo Diane Lane. Jistý je i pranýřovaný Ben Affleck coby nový Batman. Za předpokladu, že produkce nového spektáklu opravdu začne už zkraje příštího roku, Superman s Batmanem by měli poměřit své síly už 17. července 2015.

Zdroj: Empire



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY