Smrtonosná past 5 odhaluje finální trailer

Vydáno: 03.01.2013 19:52 - Martin Bubrín | foto: Twentieth Century Fox

A pořád dokola. Óda na radost, ruské lokace, stále více akce a hláškující otec a syn McClaneovi. Smrtonosná past: Opět v akci dovršuje svou kampaň v závěrečné upoutávce, která slibuje mnoho.
Tak nějak to pořád funguje. I když se z výsledku může stát nehorázná slátanina bez hlavy a paty (John Moore nám stále nepřijde jako nejšťastnější volba), příslib dobře odvedené akční zábavy stále převažuje. Hlavně z hlediska koncepce traileru, která se konečně mění a přináší mnohem lépe rytmizovaný a vygradovaný materiál.
Výlet do ruské metropole jistě nebude chtít trumfnout předchozí díly co do měřítka (pobíháme po ulicích a ve skladišti), ale zatím se docela daří navázat na feeling série. Už i v hi-tech čtyřce si mnozí stěžovali, že "už nejde o tu Past, kterou znali", pětka nejspíš půjde ještě dál a pokusí se symbolicky předat žezlo série mladšímu tahounovi.
Bruce Willis na to sice stále "má", ale už jde vidět, že mu nezbývá nic jiného, než si sám ze sebe dělat srandu, a pronáší jen očekávatelné slovní bonmoty v duchu tradice série. Ta se opět prezentuje v explozivním a akčním světle, kde nebudou chybět nerealistické přestřelky a kaskaderské kousky za použití triků - takový závěrečný digitální proskok oknem sice lahodí oku, ale je až okatě "bayovský".
Otázkou je - schovávají si tvůrci do kina něco více nebo již odhalili, co mohli? Odpověď nejspíš nalezneme až v půlce března (ano, tam byl film přesunut z půlky února).
Trailer můžete zhlédnout na iTunes Movie Trailers nebo rovnou pod naším článkem.

Originální trailer #2 filmu Smrtonosná past: Opět v akci


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Zbyněk Slívka, 04.01.2013 18:20) Reagovat

    Ukázat toho v traileru tolik je skutečně na palici... Na 90% půjde o chabý stín posledního nadupaného traileru... A budu jen rád pokud se pletu.

  • (Lenka Zemanová, 05.01.2013 20:47) Reagovat

    já se taak hrozně těšíím :-D

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY