Cate Blanchett zlou macechou z Popelky?

Vydáno: 28.11.2012 22:06 - Amaya Tomanová | foto: Focus Features

Režisér Mark Romanek chystá pod záštitou studia Disney adaptaci příběhu o Popelce. Jedna z prvních zpráv týkajících se obsazení hovoří o možné účasti elfky Cate Blanchett - a hned v záporné roli...
Dost bylo Sněhurky, řekli si zřejmě lidé od Disneyho a pustili se do Popelky. Post režiséra obsadil Mark Romanek (Nikdy mě neopouštěj). Scénáře se podle původního návrhu Aline Brosh McKenna (Koupili jsme zoo, Ďábel nosí Pradu) chopil Chris Weitz, autor scénáře k adaptaci knihy "Jak na věc" Nicka Hornbyho.
V souvislosti s obsazením je zatím řeč pouze o roli macechy - ta by měla připadnout Cate Blanchett, jejímž nejnovějším hereckým počinem je Hobit Petera Jacksona (o tom, jak jí to ve filmu sluší, se můžete přesvědčit na nedávno zveřejněných fotografiích).
Návrh natočit další adaptaci Popelky padl poprvé již v roce 2010. O tom, že by se mohlo skutečně jednat o dobrý nápad, zřejmě vedení studia přesvědčil až úspěch Alenky v říši divů. Dohady o účasti Amandy Seyfried v hlavní roli zůstaly nepotvrzeny. O dalším obsazení zatím zástupci studia mlčí, stejně jako o tom, zda budou ve filmu přítomny světelné meče či partička droidů.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY