Ben Affleck pošle mladšího bráchu na jižní pól

Vydáno: 21.09.2012 08:23 - Simona Knotková | foto: Warner Bros.

Asi lepší režisér než herec, Ben Affleck, chystá společně s kámošem Mattem Damonem dobrodružné drama o dobývání jižního pólu. Herce do jeho hlavní role šel hledat rovnou k rodinnému krbu.
Přenést na plátna kin příběh o prvních lidech na jižním pólu se bude pokoušet společnost Warner Bros. Při té příležitosti se dohromady opět dají nejlepší kamarádi Matt Damon a Ben Affleck coby producenti snímku.
A aby to mladšímu bráškovi druhého jmenovaného, Caseymu Affleckovi, nebylo líto, do filmařského týmu byl povolán i on. Vzhledem k tomu, že by se ve filmu měl ale stát poraženým polárníkem, možná je to od jeho staršího sourozence spíše škádlivé gesto...
Příběh ze skutečného života zná většina možná už ze školních lavic. Kdo by nevěděl, tady je malé shrnutí: v roce 1911 se vypravily dvě odlišné expedice na jižní pól. Jako první se tam podařilo dostat té vedené norským cestovatelem Roaldem Amundsenem. O něco méně úspěšný byl jeho "protivník", Angličan Robert Falcon Scott, tedy filmový Casey Affleck.
Drama ponese název Race To The South Pole a za jeho scénářem stojí Peter Glanz. O adeptovi do role dalšího dobrodruha ještě nepadlo žádné konkrétní jméno. Je ale dost možné, že se jím stane právě jeden z producentského dua. Takový souboj bratrů by ostatně za zhlédnutí stál, co myslíte? I když už víme, kdo by z něj vyšel vítězně...


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY