Jena Malone se přiblížila Hunger Games 2

Vydáno: 08.07.2012 21:13 - Lukáš Havlíček | foto: Paramount Pictures

Na podzim roku 2013 se na plátnech kin objeví pokračování Hunger Games s podtitulem Catching Fire. A podle všeho uvidíme v jedné z hlavních rolí hladových her i herečku Jenu Malone.
Před deseti lety hrála Jena Malone přítelkyni tajemného superhrdiny Donnieho Darka, dnes se ze všech sil snaží zabránit propadu na televizní obrazovky. Šanci na zviditelnění dostane s největší pravděpodobností ve snímku Hunger Games: Catching Fire, kde by měla ztvárnit jednu z klíčových rolí.
Tou je postava Joanny Mason, která jako bývalá vítězka a poslední přeživší žena z Districtu 7 je nucena znovu zápasit na život a na smrt. Jelikož hlavním průmyslem Districtu 7 je zpracovávání dřeva, i Joanna z toho těží a umí excelentně zacházet ze sekerou - nepoužívá ji ale na dřevo, nýbrž na vrhání po nepříteli.
Ve druhém dílu Hunger Games bude muset překvapivá vítězka Katniss se svým kolegou znovu bojovat, a to i přes to, že by měli být v bezpečí a šťastní spolu se svými rodinami. Konají se však výroční hry, kde jsou účastníci losováni z předchozích vítězů...
V knižní předloze se hned ve své první scéně Joanna svléká před Katniss, uvidíme, jak ve filmu. Jisté je, že Joanna nebude po Katniss házet sekery, protože jejich postavy navážou spojenecký vztah.
Film Hunger Games: Catching Fire se začne natáčet na konci září, premiéra by měla proběhnout o rok později.
zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Je to Johanna Mason, ale to je jenom takovej detai... (Fangirl ^^, 27.12.2013 16:35) Reagovat

    Je to Johanna Mason, ale to je jenom takovej detail

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY