Zahraje si Tom Cruise v rebootu Van Helsinga?

Vydáno: 03.05.2012 08:36 - Amaya Tomanová | foto: Bontonfilm

Dva roky od chvíle, kdy se vynořily první fámy, se nejspíše definitivně rozjede natáčení rebootu upírsko-vlkodlačího thrilleru Van Helsing. Nečekejte však ani Hugha Jackmana, ani původně avizovaného Guillerma del Tora.
V roce 2010 se začalo poprvé spekulovat o tom, že by se Guillermo del Toro mohl chopit natáčení rebootu upírského thrilleru Van Helsing. Zatímco del Toro je stoprocentně ze hry, s rebootem je nyní spojováno jméno Toma Cruise.
S největší pravděpodobností by ztvárnil ústředního upírobijce Abrahama Van Helsinga. Na filmu se budou dále podílet Alex Kurtzman a Roberto Orci, s nimiž studio Universal podepsalo navzdory nevalnému úspěchu Kovbojů a vetřelců dvouletou smlouvu.
Alex a Roberto jsou velmi talentovaní scenáristé a producenti, kteří jsou si dobře vědomi hodnoty příběhu v tvorbě úspěšných snímků," tvrdí Adam Fogelson a Donna Langly z Universal Pictures. "Byli nedílnou součástí mnoha velkých hollywoodských filmů a my se těšíme, že na své úspěchy navážou právě u Universalu."
Původní snímek Stephena Sommerse z roku 2004 se odehrává v Transylvánii a přináší plejádu legendárních monster počínaje Draculou a konče Frankensteinovou zrůdou. Postaví se jim hrdinný lovec přízraků Van Helsing. Toho tehdy ztvárnil Hugh Jackman, který se však v rebootu neobjeví.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY