Bídníci, allenovka a samurajové na nových plakátech

Vydáno: 01.05.2012 10:43 - Amaya Tomanová | foto: Gravier Productions

Pondělní Cinema Con v Las Vegas je tradiční příležitostí k představení aktuálně chystaných filmových novinek. U některých již známe i trailer, jiné se zatím nesměle představují na jednoduchých promo plakátech. Pojďme se blíže podívat na několik z nich...
Akční samurajský snímek Carla Rinsche 47 Roninů na motivy japonské legendy z osmnáctého století má premiéru v listopadu letošního roku. Těšit se můžeme na Keanu Reevese, Hiroyuki Sanadu nebo Kou Shibasaki a na hudbu Atticuse Rosse.
Poster Bídníků nabízí na pohled po grafické stránce tu nejryzejší klasiku. Velkorozpočtový muzikál Toma Hoopera přijde do kin v prosinci, hlavními hvězdami budou Anne Hathaway a Hugh Jackman.
O komedii Judda Apatowa This Is 40, označované za "něco-jako-sequel" Zbouchnuté, jsme se poprvé zmiňovali již loni v lednu. Znovu se setkáme s manželským párem z původního snímku v podání Paula Rudda a Leslie Mann, přislíbena je i účast Chrise O'Dowda.
V černé komedii Seven Psychopaths Martina McDonagha, který debutoval povedeným V Bruggách, uvidíme hvězdnou sestavu ve složení Colin Farrell, Sam Rockwell, Mickey Rourke nebo například Christopher Walken. Snímek má premiéru na začátku listopadu.
Film To Rome With Love Woodyho Allena se nám nedávno představil v traileru. Na plátně uvidíme Penélope Cruz, Aleca Baldwina, Jesseho Eisenberga nebo Ellen Page.
Snímek, původně avizovaný pod názvem Nero Fiddled, má americkou premiéru v červnu.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY