Řím očima Woodyho Allena se představuje v traileru

Vydáno: 05.04.2012 12:03 - Martin Bubrín | foto: Gravier Productions

Co rok, to jedna "allenovka". Režisér tentokrát při své cestě po Evropě doputoval do hlavního města Itálie, kde opět rozehrává několik romantických příběhů, které se vzájemně propojí. Bude to však stačit?
Neúnavný workoholik Woody Allen, který letos uvede do kin svůj dvaačtyřicátý film, se zkrátka nezastavuje. Jen co skončí jedno natáčení, skáče hned do druhého a opět sežene neuvěřitelné hvězdné obsazení. Do jaké evropské metropole se podíváme tentokrát? Jak už hodně provařený název napovídá, po Londýně, Barceloně a Paříži se podíváme do okouzlujícího Říma.
Trailer filmu To Rome With Love ale zatím nikoho ze sedačky nezvedá. Už Půlnoc v Paříži byla takové milé, nostalgické omílání režisérových známých postupů a zápletek a vypadá to, že ve svém novém filmu z toho nesejde. Jako bychom se dívali na jakoukoliv jeho vztahovou komedii, jen vyměnili herecké obsazení.
Prostě příběh několika lidí v Itálii - nějakých Američanů, nějakých Italů, kteří prožívají svá milostná dobrodružství. Kdo čeká něco více než další přímočarou komedii zasazenou do sympatické lokace italského hlavního města, bude nejspíše zklamán.
Z upoutávky to tedy zatím vypadá na hodně tuctovou story, kterou jen zkrášlí několik jmen jako Ellen Page, Jesse Eisenberg, Alec Baldwin nebo výstřih Penélope Cruz. Fanoušky možná potěší, že se před kamerou objeví i sám Allen.
Být pod tím ale podepsaný jiný režisér, mám takové tušení, že by si nikdo tak provařeného titulu ani nevšiml. Ovšem mladický zápal by mu mohli závidět i mnohem zkušenější tvůrci.
Trailer nového filmu Woodyho Allena s názvem To Rome With Love můžete zhlédnout pod naším článkem.

Originální trailer filmu Srdečné pozdravy z Říma


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY