Balte si kufry na další Cestu (na tajuplný ostrov)

Vydáno: 13.03.2012 15:44 - Simona Knotková | foto: Warnes Bros.

Cesta do středu Země byla první, Cesta na tajuplný ostrov 2 ji následovala, ale tím to rozhodně nekončí. New Line Cinema už chystají další pokračování a dočkáme se ho v roce 2014.
Cesta na tajuplný ostrov 2, další dobrodružný snímek, který si motivy vypůjčil z díla Julese Verna, se v kinech hraje už od února a zaznamenal dokonce ještě lepší kasovní úspěch než předešlá Cesta do středu Země. New Line Cinema tedy uvažuje racionálně a chystá Cestu další. Zhlédnout bychom ji mohli už v roce 2014.
Filmařský tým zůstává stejný jako u dvojky. Studio opět uzavřelo smlouvu s režisérem Bradem Peytonem a scenáristickým duem, bratranci Brianem a Markem Gunnovými.
Cíl třetí destinace ještě není znám, stejně jako není zatím známo, zda se vrátí někdo z obsazení dvojky. V ní jste mohli vidět například Joshe Hutchersona, Michaela Cainea nebo Dwaynea Johnsona.
Právě posledně jmenovaný by se měl objevit i v novém akčním thrilleru bratrů Joeho a Anthona Russových Ciudad, který vznikne na motivy kreslené povídky. Snímek se bude odehrávat v jihoamerickém Ciudad del Este a Johnson se v něm bude pokoušet zachránit unesenou dceru drogového bosse.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY