Tom Cruise ztvární robustního Jacka Reachera

Vydáno: 20.06.2011 08:43 - Alžběta Fridrichová | foto: Facebook tvůrce

Půjde o druhou spolupráci s Christopherem McQuarriem
Tom Cruise ve filmu <b>Hrdinové a zbabělci</b>
Metro-Goldwyn-Mayer Studios
Možná si ještě vzpomínáte, že před šesti lety studio Paramout ve spolupráci s Cruise/Wagner Pictures koupilo práva na román Leeho Childa One Shot. Pak se ale několik let nic nedělo a až v červenci minulého roku oznámil Christopher McQuarrie, že se k tomuto filmu chystá napsat scénář. To mu podle všeho mohlo zaručit i jeho případnou režii. A rok se s rokem sešel a vypadá to, že se snad konečně bude něco dít.
V hlavní roli Jacka Reachera by se měl v chystané adaptaci objevit Tom Cruise, který si tak pravděpodobně ve čtvrtém dílu Mission: Impossible IV naposledy zahraje postavu Ethana Hunta. Stane se Reacher jeho další legendární rolí? Námět by byl hned na několik filmů, protože Lee Child napsal o Reacherovi patnáct detektivek, které by se za sebe daly naskládat jako domino. Ale nepředbíhejme, ještě se nezačalo ani s tím prvním.
Jack Reacher je vysloužilý voják, který se toulá odnikud nikam po Spojených státech a všude, kde se objeví, se dovede vypořádat se zločinci a bezprávím. Takový Odpadlík bez motorky, dlouhých vlasů a s poněkud robustnější postavou. Child ho v knize popisuje dokonce jako asi stokilového dvoumetrového kolohnáta, což je možná i důvodem, proč jsou fanoušci knih s výběrem zakrslíka Cruise zklamaní.
Naopak sám Child si obsazení chválí se slovy: "Jackova velikost v knihách je pouze metaforou pro jeho nezměrnou sílu, kterou by Tom Cruise určitě dokázal vyjádřit po svém." Natáčet by se mělo začít co nejdříve, protože na začátku příštího roku Cruise musí stihnout natáčení snímku Oblivion.
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Reacher je nadprumerne vysoky, proboha! (jirina.k, 17.10.2011 15:19) Reagovat

    snad najdou nekoho neproflaknuteho a vyssiho...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY