Camila Cabello jako Popelka na první fotce

Vydáno: 15.05.2021 12:00 - Lukáš Frank | foto: Pinterest

V roce 2015 natočil Kenneth Branagh velice povedenou verzi klasické pohádky o Popelce. V letošním roce nás čeká její další verze. Tentokrát v hlavní roli s americkou zpěvačkou s kubánskými kořeny Camilou Cabello. Podívejte se na první fotky.
 ve filmu  / Cinderella
© Amazon Prime Video
Po Lily James si obuje Popelčiny skleněné střevíčky zpěvačka Camila Cabello, která svou krásou zaujme prince v podání Nicholase Galitzina. Pro oba protagonisty půjde o celovečerní debut, jehož premiéra se uskuteční už letos v září. Scénář k nové Popelce napsala Kay Cannon (všechny díly Ladíme!, režie komedie Kazišuci), která se ujala i režie. Ústřední dvojici doplní další hvězdy jako třeba Idina MenzelBilly PorterPierce Brosnan nebo James Corden.

Jelikož půjde o hudební film, můžeme se těšit na zcela originální písně současných světových umělců v provedení již zmíněných herců. O pěveckých kvalitách Idiny Menzel (Let it go z Ledového království) a Camily Cabello pochybovat nelze. Takový Pierce Brosnan by po nepříliš povedeném výkonu v muzikálu Mamma Mia! už zpívat spíše neměl, ale třeba nás překvapí.

První snímky zveřejnila společnost Amazon Prime Video a jsou přiloženy k článku.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY