Alex Pettyfer si zahraje striptéra

Vydáno: 21.05.2011 16:19 - Simona Knotková | foto: Facebook tvůrce

V Soderberghově filmu o životě Channinga Tatuma
Alex Pettyfer ve filmu <b>Jsem číslo čtyři</b>
DreamWorks II Distribution Co., LLC
Režisér Steven Soderbergh se sice nechal slyšet, že poté, co dokončí rozplánované a roztočené projekty, odejde do ústraní, zatím si však přibral další práci - snímek Magic Mike. Nyní se mu navíc podařilo najít i hlavní hvězdu snímku. Stane se jí jednadvacetiletý britský herec Alex Pettyfer, který ztvární mladého striptéra.
Scénář si vzal na starosti Reid Carolin a předlohou pro něj se mu stal život herce Channinga Tatuma, který se Soderberghem pracoval již na akčním snímku Haywire (v kinech se objeví v srpnu). Společně se poté pustili do psaní příběhu o hercových osudech, převážně pak o části, kdy se živil striptýzem. Sám Tatum si v Magic Mike zahraje staršího zkušenějšího striptéra, který bude dávat Pettyferovi rady.
Ještě před tím bude Alex Pettyfer k vidění ve sci-fi dramatu novozélandského režiséra Andrew Niccola In Time, kde mu budou sekundovat například Justin Timberlake nebo Cillian Murphy. To má zatím očividně největší problémy se svým názvem - z původního I'm.mortal jej tvůrci přejmenovali na Now a až posléze na dosavadní název. Snad je protentokrát titul už definitivní.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY