Tom Cruise s obsazením nové Mumie na fotce z Namibie

Vydáno: 06.08.2016 19:00 - | foto: facebook tvůrce

Z natáčení remaku Mumie, které se momentálně dokončuje, jsme již mohli vidět fotky hlavní antagonistky. Nyní se konečně objevila i fotka hlavních hrdinů, mezi nimiž je například Tom Cruise.
Na začátku července jsme vám již přinesli první fotografie z rebootu Kurtzmanovy Mumie, kdy paparazzi vyfotili v londýnských studiích herečku Sofiu Boutellu (Kingsman: Tajná služba) navlečenou do kostýmu starověké egyptské královny. Teď jsme se konečně na fotkách mohli i podívat na nemonstrózně vypadající postavy, a to vědecké protagonisty (pravděpodobně) tohoto rebootovaného snímku, kteří se s natáčením přesunuli z Británie do pouště Namib v Namibii.

Fotografii na svůj účet na Twitteru umístila herečka Annabelle Wallis (shodou náhod hrdinka hororu Annabelle) a kromě ní na ní můžete vidět zleva ještě Jakea Johnsona z Jurského světaToma Cruise a Courtneyho B. Vance (American Crime Story). Velkou roli, a to "frankensteinovského" doktora Jekylla, v Mumii ztvární také Russell Crowe, kterého jsme zatím možnost vidět neměli.

To se však snad brzy napraví s prvním trailerem, zatím můžeme jen čekat na premiéru, kterou Universal Studios stanovilo na 9. června 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY