Daniel Craig je s Bondem prý "hotov"

Vydáno: 21.05.2016 08:00 - Václav Limberk | foto: MGM

Daniel Craig se naposledy v roli neohroženého agenta Jamese Bonda objevil ve Spectre. Sice je ohlášen i na bondovku s pořadovým číslem 25. Do role se mu už ale znovu nechce.
Daniel Craig ve filmu Spectre / SpectreServer Hitfix přinesl zprávu, která popírá účast Daniela Craiga na pětadvacáté bondovce, do níž se s ním opět počítalo. Craig už podle této zprávy údajně nemá chuť zopakovat si roli nejslavnějšího tajného agenta Jamese Bonda. The Daily Mail uvedla, že Craig odmítl 100 milionů dolarů na další dva Bondy. Craig na to prý měl bossům v MGM říct jen, že je s Bondem "hotový". Je tak docela možné, že slavný Walther PPK a suché martini bude měnit majitele. Craig roli Bonda "zdědil" po Pierce Brosnanovi a poprvé se v ní objevil v Casino Royale. Poté v Quantum of Solace a Skyfall. Po čtvrté a možná naposledy to bylo ve Spectre

Pokud Craig skutečně jako Bond skončil, pak je otázka, kdo bude dalším Bondem. Největším favoritem je Tom Hiddleston. Článek zmiňuje i jména jako Aidan TurnerTom Hardy a Idris Elba. Craig se nyní upsal k dvacetidílné televizní adaptaci románu Jonathana Franzena Purity s datem premiéry někdy v tomto roce.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY