První trailer: Paranormal Activity: The Ghost Dimension

Vydáno: 24.06.2015 09:57 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Hororová série Paranormal Activity se po třech letech vrací svým pátým dílem, který se opět snaží diváky vylekat rádoby autentickými záběry z domácnosti, kterou terorizuje duch. Nabízí první trailer zlepšení?
Fotografie z filmu Paranormal Activity 3 / Paranormal Activity 3Paranormal Activity 4 měl premiéru v roce 2012, pokračování však nevysvětlitelně přichází až o tři roky později, a to po nevydařeném latinskoamerickém spin-offu Paranormal Activity: Prokletí. Pětka by se opět měla propojit s předchozími díly a hlavně s duchem Tobym, s nímž rády a s oblibou mluví malé holčičky, které se později stanou strůjci všeho zla. Poslední díly série se už dalece odklonily od jednoduchého konceptu prvního dílu a začaly budovat ne příliš přesvědčivou okultní mytologii - pětka tento trend zřejmě ještě více posílí, protože nabízí divákům další nitky k rozpletení záhady. Běžného diváka pak zejména zaujme vyšší rozpočet filmu, protože postavy ve filmu vlastní kameru, díky níž mohou vstoupit do "dimenze duchů".

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Paranormal Activity: Ghost Dimension


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Určite (Phase, 24.06.2015 12:35) Reagovat

    Toto bude najlepšie PA. Podľa mňa. Určite sa tvorci pohli dalej, aj ked človek nikdy nevie. Trailer vyzerá vždy dobre. Myslel som si, že na PA ma už do kina nedostanú (vyhodené peniaze), ale na toto určite pôjdem+ 3d. Teším sa.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY