Paranormal Activity 5 má název a datum premiéry

Vydáno: 18.09.2014 11:30 - Martin Bubrín | foto: Bontonfilm

Milovaná i nenáviděná (ok, spíše nenáviděná) série Paranormal Activity sice letošní Halloween vynechá, ale s plnohodnotným pokračováním se vrátí na jaře příštího roku. O čem bude a jak se bude jmenovat?
Fotografie z filmu Paranormal Activity 4 / Paranormal Activity 4Zatím každý ze čtyř předchozích dílů Paranormal Activity jsme viděli okolo Halloweenu - výjimkou je až pátý, který měl být původně uveden v říjnu roku 2013. Nakonec jsme ho však neviděli a místo něho nastoupil latinskoamerický spin-off Paranormal Activity: Prokletí, který kina uvedla letos v lednu. A jelikož se letos už natočit nestihne (viděli jste snad nějaký trailer?), studio se ho rozhodlo definitivně přesunout na 13. března příštího roku.

Tam v programu kin již s jistotou uvidíme snímek, jenž bude nést oficiální název Paranormal Activity: The Ghost Dimension. Ten bude debutem jednoho z producentů série Gregoryho Plotkina, který by měl přímo navázat na události čtvrtého dílu. S čím však přijde nad rámec hlasitých zvuků a bouchajících dveří, to si netroufne odhadovat ani ten největší fanoušek paranormálních jevů. Navíc bude zajímavé, jak si povede snímek v kinech s téměř tříletou mezerou - už letošní spin-off byl kasovním zklamáním, které se ani zdaleka nevyrovnalo tržbám předešlých dílů.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY