Nový Spider-Man nalezen. Kdo potřetí ztvární Petera Parkera?

Vydáno: 23.06.2015 19:16 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Studio Marvel po dlouhém hledání konečně nalezlo představitele Petera Parkera alias Spider-Mana, který se představí už příští rok ve filmu Captain America: Civil War a poté ve vlastním filmu. Kdo ho natočí?
Tom HollandPoté, co bylo dříve letos oznámeno, že se Spider-Man přidá k marvelovskému univerzu a v budoucích filmech doplní tým Avengers, se rozběhly debaty o tom, kdo by mohl pavoučího muže již potřetí ztvárnit. Po Tobeym Maguireovi a typologicky přesném Andrewu Garfieldovi, jenž měl tu smůlu, že reboot s ním přišel v době konkurenčních komiksových adaptací, se novým Spider-Manem stal devatenáctiletý Tom Holland. Po dlouhém konkurzu na roli tak porazil druhého největšího kandidáta Asu Butterfielda (Enderova hra) - oznámení jeho obsazení zveřejnilo studio Marvel v oficiální tiskové zprávě.

Hollandovou jedinou výraznější rolí je katastrofické drama o tsunami Nic nás nerozdělí, poté se objevil i ve snímcích Budoucnost nejistá nebo Wolf Hall. Letos v prosinci jej také uvidíme po boku Chrise Hemswortha v očekávaném námořnickém dramatu V srdci moře Rona Howarda o honu na Moby Dicka. Herec se jako Peter Parker poprvé představí příští rok 5. května v Captain America: Civil War a poté 28. července 2017 ve vlastním sólovém filmu, jehož scénář by mohl napsat Drew Goddard, který měl původně točit další z plánovaných pavoučích filmů pro studio Sony.

Zatím nepojmenovaná Spider-Manova sólovka také oficiálně dostala režiséra - samostatnou marvelovku se Spider-Manem poněkud překvapivě natočí nováček Jon Watts, jenž má za sebou jen horor Clown nebo thriller Cop Car, který měl letos premiéru na festivalu Sundance. Spekuluje se také o tom, že nový film se bude jmenovat Spectacular Spider-Man.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY