Chůze po laně: Gordon-Levitt se nebojí výšek v traileru

Vydáno: 04.06.2015 19:58 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Joseph Gordon-Levitt si v příběhu podle neuvěřitelné skutečné události zahraje provazochodce Philippa Petita, který v sedmdesátých letech přešel na laně mezi věžemi Světového obchodního centra. Režíruje Robert Zemeckis.
Přejít na provaze ukotveném mezi vrcholy dvou mrakodrapů ve výšce téměř půl kilometru nad zemí, to chce odvahu. A tu francouzský pouliční umělec, kapsář a provazochodec Philippe Petit měl. V roce 2005 o něm vznikl krátký animovaný filmeček The Man Who Walked Between the Towers, známější je však Muž na laně režiséra Jamese Marshe z roku 2008, jenž je dokumentární rekonstrukcí doprovázenou vzpomínáním Philippa a jeho přátel a kolegů, kteří mu pomáhali ilegální akci organizovat.

Zdá se, že snímek Roberta Zemeckise bude podobnou rekonstrukcí, ale již plně dramatickou a samozřejmě mírně upravenou pro potřeby napínavého příběhu. Doufejme tedy, že Chůze po laně nabídne i něco víc než jen další převyprávění stejného příběhu, a že nebude spoléhat jen na sympatického Josepha Gordon-Levitta v hlavní roli a na 3D, v němž bude samozřejmě ta hloubka nad propastí ještě děsivější.

Trailer zhlédněte níže.


Originální trailer filmu Chůze po laně


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY