Johnny Depp září v traileru gangsterky Black Mass

Vydáno: 24.04.2015 09:43 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Johnnymu Deppovi je vyčítáno, že si v poslední době vybírá stále výstřednější a bizarnější role - vyvedením z omylu může být nadcházející gangsterské drama Black Mass, v němž se vrací ke komplikovanější postavě.
Transcendence nebo Mortdecai, poslední dva filmy Johnnyho Deppa, jsou ty, bez kterých by se diváci (a možná i samotný Depp) obešli – bizarní děj, unavené herectví a zároveň smutný pohled na jednoho z nejlepších herců minulé dekády, s nímž spolupracovala režisérská jména jako Terry Gilliam, Lasse HallströmMichael Mann nebo Jim Jarmusch. Jistým kariérním zlomem by pro něj mohl být snímek Black Mass, kriminální drama pojednávající o životě jednoho z nejobávanějších gangsterů v historii USA Whiteyho Bulgara. Na půdě koncepčně jednoduchého, ale o to působivějšího traileru na sebe k nepoznání namaskovaný a chraptící Depp strhává veškerou pozornost.

Režie se ujal Scott Cooper, tvůrce country životopisu Crazy Heart a hlavně špinavé krimi Out of the Furnace, v níž ukázal, že dokáže spojit žánrový příběh s působivou filmařskou stránkou. Jeho nejnovější počin Black Mass by však měl mít zatím největší ambice, o čemž svědčí také premiéra ve výroční sezóně filmových ocenění.

Trailer zhlédněte níže.


Originální trailer filmu Black Mass


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY