The Gift: Jason Bateman v traileru bojuje s psychopatem

Vydáno: 02.04.2015 12:00 - | foto: facebook tvůrce

Do kin brzy zamíří debutové drama australského herce Joela Edgertona (Velký Gatsby). V něm zároveň hraje po boku Jasona Batemana a Rebeccy Hall - ti bojují s psychopatem, který se na ně obrátil s nevyřízenými účty.
Film se námětem docela podobá například nedávnému českému snímku Líbánky s Aňou Geislerovou. V The Gift (Dárek) uvidíme manželskou dvojici, kterou zde ztvární Jason Bateman (Šéfové na zabití) po boku s Rebeccou Hall (Dokonalý trik) - vše začíná nevinně, když manžele Simona a Robyn potká Simonův starý známý ze střední školy a přes dárky se dostane k nim na návštěvu. Dárků a neohlášených návštěv doma, když je Robyn sama, přibývá a ze starého kamaráda se rychle vyklube zvrácený psychopat, když je odmítnuta jeho návštěva. Proč to všechno dělá? Odpovědí jsou staré křivdy se Simonem...

V roli psychopata uvidíme Joela Edgertona (Velký Gatsby), ten však stojí i za režií a scénářem filmu. Režisérsky jde prakticky o jeho debut, jelikož dosavadně za sebou má pouze dva krátké filmy a tento podle traileru, který naleznete níže, rozhodně nevypadá špatně.

Originální trailer k The Gift


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY