Režisér Jurského světa po dinosaurech natočí sci-fi

Vydáno: 08.03.2015 16:36 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Indie režisér Colin Trevorrow letos v červnu uvede do kin očekávané dinosauří pokračování Jurský svět. Jako další film však nenatočí jeho pokračování, nýbrž sci-fi o prvním kontaktu s mimozemskou civilizací.
Fotografie z filmu Jurský svět / O pokračování Jurského světa se nejspíše rozhodne až podle otevíracího víkendu v kinech, jeho režisér Colin Trevorrow má ale údajně vybrán projekt, jemuž se bude věnovat ihned po návratu do dinosauřího parku. Server The Hollywood Reporter totiž informoval o tom, že indie tvůrce natočí pro studio DreamWorks sci-fi thriller s názvem Intelligent Life, k němuž již se spoluscenáristou svého debutu Vlastní zbraň podmínkou Derekem Connollym napsal scénář. O produkci snímku se kromě něj postarají Frank Marshall a Steven Spielberg, kteří zaštítili také Jurský svět.

Okolo zápletky se konkrétně nic neví, ale vypadá to, že film bude přepracovanou verzí scénáře k projektu The Ambassador, jehož Trevorrow původně zamýšlel jako přímé pokračování svého debutu. Scénář se točil okolo zaměstance OSN pracujícím v oddělení pro reprezentování lidstva při prvním kontaktu s mimozemšťany, který se zamiluje do své záhadné spolupracovnice, z níž se vyklube mimozemšťanka.

Další konkrétní informace se nejspíše dozvíme až po premiéře Jurského světa, která je naplánována na 11. června.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY