Ladíme 2 ladí na humornou vlnu v novém traileru

Vydáno: 11.02.2015 12:00 - Pavel Bárta | foto: facebook tvůrce

Pokračování muzikálové komedie má vtrhnout do kin již v květnu tohoto roku, a proto je potřeba fanoušky zásobovat novým materiálem. Dívčí skupina v novém traileru zpívá a vtipkuje. O to druhé se ale spíš jen snaží.
Jelikož si snímek Ladíme! vedl v kinech nad očekávání dobře, nikdo snad ani nepochyboval o tom, že vznikne pokračování. Máme tu tak další trailer na Ladíme 2, který představuje starou známou partu The Barden Bellas na světovém šampionátu a capella skupin. O detailech příběhu není zřejmě nutné se rozepisovat, jelikož jde zas a opět primárně o zpívání a tancování. A tentokrát i o vtipkování.

Rádoby úsměvné slovní přestřelky vám však bránici moc nerozechvějí. Celý trailer vypadá jako leporelo scének těch největších klišé z podprůměrných komedií poslední dekády. Nicméně proti gustu žádný dišputát. Neztrácejme optimismus, možná nás film nakonec příjemně překvapí.

Ladíme 2 je režijním debutem herečky Elizabeth Banks, známé především z filmů Hunger Games. V hlavních rolích se opět představí Anna Kendrick (Lítám v tom), Rebel Wilson (Ženy sobě) či Alexis Knapp (Anomálie).

Česká premiéra Ladíme 2 je stanovena na 14. května 2015. 

Originální trailer filmu Ladíme 2


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY