Jonah Hill a James Franco v traileru, který není na komedii

Vydáno: 22.12.2014 10:15 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Jonah Hill ztvárňuje ve filmu True Story novináře, který se vydává udělat rozhovor s masovým vrahem (James Franco), který se po několik let vydával pod jeho jménem. Proč? Trailer napoví, ale neprozradí.
James Franco i Jonah Hill se proslavili rolemi v komediích, v posledních letech však vytrvale dokazují, že jsou i plnokrevnými dramatickým herci. Všimla si toho i americká filmová Akademie, která prvního jmenovaného nominovala na Oscara za výkon ve filmu 127 hodin, druhého dokonce již dvakrát za výkon v dramatech Moneyball a Vlk z Wall Street. Nyní se oba (jako protihráči) sejdou v temném thrilleru True Story, který je, jak název napovídá, založen na skutečných událostech.

Michael Finkel (Hill) je propuštěný novinář New York Times, který se vydá zachránit svou kariéru a udělat rozhovor s masovým vrahem Christianem Longem (Franco). Háček je v tom, že druhý jmenovaný vyzabíjel svou rodinu a tvrdil, že je Finkel. Jaká je skutečná pravda? Na šokující zvrat si američtí diváci musí počkat až do ledna (kdy bude film uveden na festivalu v Sundance) nebo do dubna (kdy bude uveden do kinodistribuce). Český divák má zatím smůlu.

Trailer zhlédněte níže. V galerii najdete dvě fotografie a plakát.

Originální trailer filmu True Story


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY