Neil Patrick Harris a David Burtka ve Freak Show

Vydáno: 30.10.2014 19:00 - | foto: Falcon

Seriál American Horror Story je koncipován jako antalogie, což znamená, že každá série představuje samostatný příběh. Aktuální čtvrtá je zasazena do prostředí freak show. A brzy se rozroste o dva přírůstky.
Neil Patrick Harris ve filmu Zmizelá / Gone GirlMohlo by se zdát, že pokud je nějaký herec dlouhodobě spojen s jednou postavou, bude mít problém se vymanit ze škatulky. Neil Patrick Harris ale pracuje na tom, aby nebyl jenom seriálovým Barneym z Jak jsem poznal vaši matku. Vybírá si totiž role, které jdou proti jeho zavedenému typu. Oproti normativnímu obrazu způsobu života (bílá heterosexuální vyšší /střední/ třída) si nově vybírá postavy, které z "normálu" vybočují.

Po jedné freak show (Zmizelá) a před moderováním další (Oscaři) bychom ho měli vidět i v American Horror Story (čtvrtá sezóna má podtitul Freak Show). Měl by se objevit v 11. a 12. epizodě jako prodavač, ale z dosud známých informací nelze dost dobře odtušit, jestli bude nevyzpytatelný pouze svým chováním, nebo i možností změny vzhledu kvůli adaptaci s okolím.

V poslední - třinácté - epizodě čtvrté řady antalogie bychom měli vidět i Harrisova manžela Davida Burtku. Zatím se neví, jakou postavu by měl hrát, ale ví se, že by měl být součástí "sexy" linie vyprávění spojené s Jessicou Lange. Pro znalce není překvapující, že se jak Harris, tak Burtka ukážou v American Horror Story, protože Harris je znám jako velký fanoušek pořadu. A navíc je kamarád s tvůrcem Ryanem Murphym, což se vždycky hodí. Teď si jenom počkat a zjistit, co měl Murphy na mysli, když řekl, že Harris má velmi konkrétní představy o své postavě.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY