Jaké má Marvel plány s postavou Doctor Strange?

Vydáno: 29.10.2014 19:00 - | foto: facebook tvůrce

Fáze I čítala šest filmů. Fáze II na tom s výsledným počtem není jinak. Fáze III ovšem bude mít celkem devět filmů uvedených do kin v průběhu tří let. A u toho se lidé od Marvelu rozhodně nehodlají zastavit.
Doctor Strange (Benedict Cumberbatch)Nejspíš jste zaregistrovali, že postavu Stephena Strange má hrát Benedict Cumberbatch. Možná ale nevíte, o koho se jedná. Myslíme Strange, nikoliv Cumberbatche (vážně: pokud vám to jméno nic neříká, klikněte na něj, z jeho filmografie bude hned jasné, jakou postavou se proslavil a kde jste ho mohli vidět). Takže, doktor Stephen Strange je "brilantní neurochirurg, který je arogantní a který se dostane do automobilové nehody a poškodí si to, co považuje za svůj nástroj: ruce".

Alespoň tak ho popisuje Kevin Feige, který má marvelovské universum na starost. A jaké jsou plány s komiksovou sólovkou Doctor Strange? Film by měl odhalit jinou část filmového univesa, protože se Strangem bychom měli vstoupit do paralelních vesmírů.

Marvelovské universum čítá Zemi a několik galaxií, přičemž v některých filmech se objevují různé časoprostorové trhliny propojující jednotlivé dimenze. Obdoba červích děr nejspíš nestačí, je potřeba ještě paralelní universum. Nápad ale nezní špatně. Koho omrzí marvelovské komiksové adaptace (Fáze III jich má celkem devět, proThora!), uzpůsobené jako podívané pro celou rodinu, ten mohl být nadšen z drsnějších verzí superhrdinských postav. Jaký by asi byl Captain America bez svých skautíkovských morálních zásad?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY