Kdo si zahraje komiksovou postavu Static Shocka?

Vydáno: 27.10.2014 11:00 - | foto: facebook tvůrce

Po úspěchu Marvelu chtějí velké hollywoodské konglomeráty mít vlastní řadu komiksových adaptací, které budou dostupné v různých podobách: grafický román, seriál, film, hra ad. Na řadě je postava Static Shock.
Static ShockStatic Shock je teenager Virgil Hawkins - geek, který miluje videohry. A vedle toho má elektromagnetickou sílu, která mu výrazně pomáhá při boji se zločinci. Původně komiksová postava se již dočkala jedné seriálové verze, která však byla animovaná a která byla k vidění na dětském kanálu společnosti Disney.

Z titulní fotografie jste nejspíš poznali, že by si Static Shocka/Virgila Hawkinse měl zahrát Jaden Smith. Zatím se počítá pouze s hraným televizním seriálem, ale nic nevylučuje, že by se Static Shock mohl dočkat své celovečerní sólovky, anebo by mohl být součástí týmovky.

Přece jenom si DC buduje svou armádu komiksových superhrdinů podobně jako Marvel. V televizi je vysílán Gotham, který vypráví o titulním městě před příchodem Batmana. Jednu ze záporných postav hraje Jada Pinkett Smith, matka Jadena. A o Willu Smithovi, který je manželem Jady Pinkett Smith a otcem Jadena Smitha, se spekuluje jako o jednom z členů týmu Suicide Squad. Vypadá to, že celá rodina se stane součástí DC Universa.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY